[職稱英語真題]2016年答案詳解綜合C完形填空
2016-04-07 06:57:46 來源:91考試網 作者:www.iolfij.live 【

Freezing to Death for Beauty

People in Beijing wear a lot of clothing during winter to fend off(抵御)thecold. In the United States, however, people wear_____(51)partly because the caris the primary mode of transportation. Cars take_____(52)straight to theirworkplaces, which are heated well. The American diet is full of calories, sotheir_____(53)can afford to burn heat more quickly.

Fewer layers of clothing give people the opportunity to stay_____(54)Lots ofYale girls wear skirts_____(55)when it's 10 degrees Centigrade outside. Some ofthem at least wear boots, tights, and leg-warmers. Some, however, really just gofor the look _____(56)the risk of health. These girls have nothing to preventtheir _____(57)against the wind, and no socks to protect their feet. A miniskirt and a pair of stilettos are all that they wear.

Typically, the ones pursuing fashion are_____(58)with little body fat. Justby the nature of their bodies, they are already at a disadvantage compared withnormal people in_____(59)weather. I have always_____(60),whenever I pass thesegirls, how they manage to refrain from shivering and just smile like spring hadarrived.

And then there are the guys. The girls can be said to_____(61)health forbeauty. But why do guys_____(62)so little? It is not like, once they shed somelayers, they suddenly become better-looking. They are not exactly beingfashionable when they _____(63)wear sporty(花哨的)shorts and shower slippers in themidst of winter. It's not cute(可愛的).

Of course, people have the freedom to look whatever_____(64)hey want. I amjust surprised that, given the vast difference between winter and summertemperatures in Connecticut, they can still_____(65)like they are partying onthe beach in the middle of February.

51.題干】_____

選項】

A.less

B.thin

C.bare

D.few

答案】A

52.題干】_____

選項】

A.they

B.her

C.them

D.him

答案】C

53.題干】_____

選項】

A.meals

B.dishes

C.drinks

D.bodies

答案】D

54.題干】_____

選項】

A.fashionable

B.bony

C.hungry

D.funny

答案】A

55.題干】_____

選項】

A.ever

B.even

C.never

D.not

答案】B

56.題干】_____

選項】

A.in

B.for

C.at

D.on

答案】C

57.題干】_____

選項】

A.heads

B.legs

C.arms

D.hands

答案】B

58.題干】_____

選項】

A.fat

B.skinny

C.ugly

D.short

答案】B

59.題干】_____

選項】

A.warm

B.cool

C.hot

D.cold

答案】D

60.題干】_____

選項】

A.dreamed

B.stated

C.claimed

D.wondered

答案】D

61.題干】_____

選項】

A.hurt

B.sacrifice

C.suffer

D.cost

答案】B

62.題干】_____

選項】

A.bear

B.carry

C.manage

D.wear

答案】D

63.題干】_____

選項】

A.seldom

B.only

C.rarely

D.hardly

答案】B

64.題干】_____

選項】

A.method

B.road

C.side

D.way

答案】D

65.題干】_____

選項】

A.look

B.hold

C.seem

D.show

答案】A

最新職稱英語考試題庫|手機題庫免費下載

關注微信,2016年職稱英語考試真題免費獲取>" href="http://www.wangxiao.cn/zc/55825582990.html" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">點擊查看>>

2016年職稱英語考試真題權威名師點評,>" href="http://www.wangxiao.cn/zc/class/sx/" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">速速關注>>

關注:2016年職稱英語考試成績查詢時間及入口

提示:>" href="http://www.wangxiao.cn/zc/40668780426.html" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">2016年職稱英語考試真題及答案首發

推薦:2017年職稱英語網絡課程即將上線,名師教你如何高效通關2017職稱英語考試!>" href="http://www.wangxiao.cn/zc/96449644431.html" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">點擊查看>>


One touch of nature makes the whole world kin. 自然情感的流露,使人們更親近.
From saving comes having. 富有來自節儉.
Tags:職稱英語真題 理工類
】【打印繁體】 【關閉】 【返回頂部
下一篇[職稱英語真題]2016年答案詳解綜..

網站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 791315772
黑龙江时时彩免费分析软件